top of page

Uw woning verkopen? Kies voor de vertrouwde verkoopbegeleiding van Staetenhof Makelaars!

Staetenhof Makelaars is een actief makelaarskantoor en biedt een traditionele, complete totaalservice. Ons team werkt met veel enthousiasme aan een optimaal verkoopresultaat.

 

Wij zijn in staat om op effectieve wijze en met veel creativiteit uw huis te verkopen. Daarbij wilt u dat alle zaken correct en op een eerlijke manier worden afgewikkeld, door ervaren en deskundige mensen. Wij staan garant voor een professionele aanpak met veel persoonlijke aandacht voor u en uw woning. Bij ons kantoor bent u als klant geen nummer en heeft u altijd rechtstreeks contact met de makelaar.
 

Bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en gratis waardebepaling van uw woning via 072 511 41 41 of vul het contactformulier in.


Wij realiseren ons terdege dat u uw kostbare bezit niet zomaar uit handen geeft!

Bij de verkoop van uw woning gaan wij grondig te werk. Dat begint al met een uitvoerig onderzoek naar uw woning nog voordat wij ons eerste bezoek aan u brengen. Zodoende kunnen wij -al vaak direct na de opname van uw woning- u de realistische verkoopwaarde geven (de te verwachten verkoopopbrengst na verkoop van uw woning).

Tijdens ons eerste vrijblijvende bezoek worden alle facetten van het verkoopproces met u doorgesproken: de verkoopstrategie, de te hanteren vraagprijs, de te verwachten looptijd, de inzet van verkoopondersteunende promotiemiddelen en verschillende media, afspraken omtrent de bezichtigingen, etc. Wij geven u tips voor de verkoop en zorgen ervoor (eventueel met behulp van een gecertificeerde professionele verkoopstyliste) dat uw huis goed voor de dag komt.
 

Nadat wij alles duidelijk en concreet hebben besproken gaan wij voor u aan de slag: we maken een uitgebreide fotoreportage, video en virtuele tour, schrijven een wervende aanbiedingstekst en maken een mooie verkoopbrochure van uw woning, zodat de presentatie uitstekend is verzorgd en kandidaat-kopers van goede en complete informatie worden voorzien. Vervolgens melden wij de woning aan in het makelaars-uitwisselingssysteem, zorgen voor een uitgebreide plaatsing op het internet (Funda) en verzorgen desgewenst de publicatie in diverse kranten en bladen. Vanzelfsprekend plaatsen wij desgewenst ook een opvallend te-koop-bord.
 

Daarna worden in overleg met u met de bezichtigingsafspraken gepland, welke door de makelaar hoogstpersoonlijk worden uitgevoerd. Wij werken niet met assistenten en/of stagiaires.
 

Onze makelaars zijn flexibel, hanteren geen kantoortijden en u heeft altijd direct persoonlijk contact met de makelaar zelf! Bovendien bezichtigen wij ook op zaterdagen en in de avonduren, want de potentiële huizenkoper werkt overdag...
 

Wij voeren, vanzelfsprekend in nauw overleg met u, de prijsonderhandelingen met kandidaat-kopers en zorgen voor een adequate vastlegging van de koopovereenkomst in een waterdicht koopcontract. Wij zorgen ervoor dat verder alles vlot en goed verloopt tot en met de eindinspectie en de juridische eigendomsoverdracht van de woning bij de notaris.
 

Zoekt u een actieve persoonlijk betrokken makelaar of een ervaren deskundige taxateur? Neem dan contact op met Staetenhof Makelaars & Taxateurs.
 

Ons kantoor is gevestigd in Alkmaar (Oudorp), echter ons werkgebied omvat geheel Nederland! 


Voor verkoopsucces belt u met Staetenhof Makelaars 072-5114141, of vul het contactformulier in.

 

 

bottom of page